Noul Volkswagen Arteon, disponibil in curand in Romania
27.06.2017
        
Distribuie acest articol!   

Gama de modele marca Volkswagen se extinde cu noul Arteon. Modelul extrem de dinamic cu caroserie in doua volume a fost prezentat pentru prima oara publicului la Salonul International Auto de la Geneva, fiind acum disponibil in showroom-urile dealerilor Volkswagen din Germania si foarte curand si in cele din Romania.

Noul Arteon va fi disponibil in doua linii cu dotari exclusive: Elegance si R-Line. Configuratia standard a modelului Arteon Elegance este axata puternic pe un aspect rafinat.

Arteon R-Line, in schimb, pune chiar mai mult sportivitatea in centrul configuratiei vehiculului. In baza acestor trei linii de echipare, modelul de caroserie in doua volume poate fi personalizat intr-o masura considerabila. Gama de dotari optionale include caracteristici precum trapa panoramica cu inclinare/glisanta, aer conditionat automat in trei zone (Air Care Climatronic, inclusiv senzor de calitate a aerului si filtru de alergeni), scaune cu masaj in partea din fata, volan incalzit si doua tonuri de piele Nappa pentru interior.

La lansarea pe piata, modelul Arteon este disponibil cu trei motorizari. Versiunea cu motor 2.0 TDI (150 CP) costa 36.296 euro. Pentru celelalte doua motorizari, de 280 CP (TSI)  si 240 CP (TDI), incep de la 44.670 euro si respectiv 43.688 euro.

Distribuie acest articol!