Aston Martin dezvaluie Vanquish Zagato Speedster si Shooting Brake
19.08.2017
        
Distribuie acest articol!   

Alaturandu-se celor doua modele, Coupe si Volante, anuntate anterior, cele mai recente doua versiuni Vanquish sunt deja un hit, de vreme ce Aston Martin a vandut intreaga prima productie a lui Speedster, iar acesta este un rezultat impresionant, avand in vedere ca modelul este planificat sa intre in productie abia anul viitor.

Vanquish Zagato Shooting Brake este cea mai noua declinare si se mandreste cu un design impresionant, care va castiga o atentie deosebita. Aston Martin a lansat doar cateva imagini ale modelului, dar compania spune ca  este "doar cu doua locuri", cu un acoperis unic, care are o insertie de sticla ce permite luminii sa patrunda.

Vorbind despre interior, Shooting Brake are o coca din fibra de carbon, comenzi din bronz anodizat si o tapiterie optionala din piele vopsita cu anilina. De asemenea, dispune de o comanda pentru deschiderea hayonului care dezvaluie o "zona interioara cu loc in spate, finisata luxos", completata cu un set de bagaje personalizat.

Productia va fi limitata la un total de 325 de unitati si va include 99 de unitati Coupe, 99 Volante, 99 Shooting Brake si 28 Speedster. Acest volum foarte mic va asigura exclusivitatea modelelor, iar directorul executiv Aston Martin, Marek Reichman, a confirmat ca exista un numar de clienti care au generat deja comenzi pentru toate versiunile noi.

Save

Distribuie acest articol!