Toyota Auris Hybrid Black Edition
07.08.2017
        
Distribuie acest articol!   

Toyota Romania lanseaza noua Toyota Auris Hybrid Black Edition, o masina dotata cu tehnologie moderna si siguranta activa, fiabila si cu un consum redus.

Automobilul este prevazut atat cu un motor electric, cat si cu unul pe benzina, si trece instant de la propulsia electrica la cea termica, fiind un partener de incredere, care ajuta la pastrarea echilibrului si la adoptarea unui ritm de viata dinamic.

Datorita echiparilor sale care completeaza cu succes culoarea caracteristica acestei editii – plafon si oglinzi in culoare neagra, jante din aliaj 17 inch cu design dinamic, spoiler negru si antena neagra in forma de aripioara de rechin, grila frontala neagra, scaune sport cu tapiterie Alcantara sau geamuri fumurii, noua Toyota Auris Hybrid Black Edition poate deveni rapid un accesoriu preferat.

Masina vine cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele si de a oferi un mediu confortabil si sigur de condus. Sistemul Pre-coliziune: este prevazut cu o camera video si senzori-laser, care monitorizeaza masinile din fata, pentru a evita coliziunile. In cazul posibilitatii producerii unui accident, sistemul anunta prin semnale audio/video, activand, in acelasi timp, asistenta de franare. Alerta Depasire Banda: pentru ca foloseste o camera video, aceasta tehnologie anunta, tot prin semnale audio si video, daca banda a fost depasita fara a semnaliza in prealabil, ajutand, astfel, soferul sa mentina corect pozitia masinii. Asistenta rutiera: monitorizeaza semnele de circulatie de pe sosea, afisand, pe display-ul TFT, informatii utile precum limita de viteza sau alte restrictii si anunta audio/video daca nu au fost respectate indicatoarele de catre soferul autoturismului. Faza lunga automata: conceput sa optimizeze vizibilitatea in timpul noptii, sistemul detecteaza automat luminile masinilor din sens opus, urmarind simultan iluminarea stradala, in timp ce trecerea de la faza lunga la faza scurta sau invers se face automat.

Distribuie acest articol!