Primele schite oficiale ale noului Hyundai Santa Fe
31.01.2018
        
Distribuie acest articol!   

Hyundai a dat publicitatii doua schite oficiale de design cu urmatoarea generatie Santa Fe. Imaginile dezvaluie aspectul exterior revizuit al SUV-ului coreean.

Asa cum era de asteptat, cea mai noua generatie Santa Fe are o inspiratie clara de design de la fratele sau mai mic, Kona. In consecinta, producatorul sud-coreean a proiectat o pereche de faruri subtiri si o noua grila, pentru a avea o schimbare majora la partea frontala.

Din spate, schimbarile sunt la fel de evidente. Exista grupuri optice noi si numeroase linii cromate. In plus, in schita apare si un difuzor de culoare argintie, precum si un mic spoiler peste luneta.

Impreuna cu noul design exterior, Hyundai va implementa o serie de modificari interioare, pentru a avea un inlocuitor modern, aliniat la tendintele actuale. Spre exemplu, este de asteptat ca atat spatiul pentru picioare, in spate, cat si spatiul din zona superioara a habitaclului sa creasca, in timp ce variantele cu cinci si cu sapte locuri vor fi oferite in paralel.

Detaliile sistemului de propulsie nu au fost inca dezvaluite in detaliu, dar se stie ca motoarele pe benzina si diesel vor fi vandute pe piete selectate, in timp ce un hibrid plugin este, de asemenea, in plan.

Distribuie acest articol!