Un plus de rafinament pentru Mercedes-Maybach Clasa S
01.03.2018
        
Distribuie acest articol!   

Versiunea de top, Mercedes-Maybach, a celui mai mare sedan din gama constructorului german, Clasa S, va fi prezentata la Geneva, peste doar cateva zile, intr-o noua versiune, revizuita.

Noul Mercedes-Maybach Clasa S reflecta evolutia temelor de design specifice versiunilor Maybach si dezvaluite prin cabrio-ul Mercedes-Maybach S650, pe care l-am vazut cu ocazia Salonului de la Los Angeles.

Din start retine atentia calandrul diferit, formal, compus din baghete verticale, subtiri. Este o solutie inspirata de la conceptul Vision Mercedes-Maybach 6, prezentat la Pebble Beach.

Noul Mercedes-Maybach Clasa S dispune de o noua optiune de vopsire in doua tonuri, cu 9 combinatii posibile si o posibilitate suplimentara de acoperire transparenta, pentru a-i conferit acea profunzime de oglinda, care se obtine la vopsirile cu adevarat exceptionale.

Jantele cu design nou, pe 20 de inch, completeaza aspectul rafinal al limuzinei. De asemenea, este disponibila varianta jantelor S650 Cabriolet.

In interior, exista noi variante de culoare: brun-negru bej-negru, cu diferite optiuni pentru cusaturi.

Mercedes-Maybach este neschimbat in privinta motorizarilor: un V8 biturbo de 4.0 litri si un V8 biturbo de 6.0 litri, numite S560, respectiv S650.

Este aratos si, de asemenea, conservator, la fel ca toata gama Mercedes-Maybach. Insa Mercedes-Maybach Clasa S este cea mai rafinata versiune Clasa S pe care o puteti avea. Iar asta spune multe!

Distribuie acest articol!