Noul Ford Fiesta are si o versiune crossover, denumita Active
21.05.2018
        
Distribuie acest articol!   

Noul crossover Ford Fiesta Active combina avantajele unui SUV cu experienta dinamica consacrata pe Fiesta si aduce designul si versatilitatea unui SUV in multipremiata gama Fiesta. Tinta este numarul in crestere al clientilor europeni de SUV-uri.

Designul exterior robust vine cu panouri de protectie suplimentare, jante din aliaj unice si bare longitudinale de plafon care se potrivesc unui stil de viata activ. Garda la sol ridicata si suspensia optimizata imbunatatesc abilitatile masinii pe drum accidentat.

Modurile de rulare Normal, Eco si Slippery ii ofera incredere celui de la volan, indiferent de conditiile de rulare. Gama de propulsoare puternice si eficiente include motorul pe benzina 1.0 EcoBoost in versiuni de pana la 140 CP si motorul diesel de 1.5 litri, care ofera pana la 120 CP.

O gama fara precedent de sisteme de siguranta ajuta la evitarea sau limitarea efectelor accidentelor cu ajutorul unor senzori care scaneaza zona din fata masinii pe o distanta de pana la 130 de metri – o raza mai mare de actiune decat lungimea unui teren de fotbal.

Interiorul sofisticat ofera sistemul SYNC 3, ecrane tactile cu diagonala de pana la 8 inch, un sistem audio premium B&O PLAY si un plafon panoramic care poate fi deschis, toate acestea garantand calatorii confortabile si conectate.

Noul crossover Fiesta Active se alatura celei mai complexe si versatile game Fiesta prezentate vreodata in istoria de peste 40 de ani a reprezentativului model de clasa mica. Celelalte versiuni care acopera majoritatea stilurilor de viata includ varianta premium Vignale, sportivul ST-Line si versiunea stilata Titanium.

Vanzarile de SUV-uri Ford au crescut cu 24% in anul 2017 – raportul este de aproape 1 din fiecare 5 vehicule Ford vandute in Europa, iar vectorii au fost performantele-record ale SUV-urilor EcoSport, Kuga si Edge. Noului Fiesta Active i se vor alatura modelul entry-level de clasa mica KA+ Active, dar si Focus Active, disponibil incepand cu a doua jumatate a acestui an in versiunile de caroserie cu cinci usi si Wagon.

Distribuie acest articol!