Noul Suzuki Jimny - reproiectat in totalitate
17.07.2018
        
Distribuie acest articol!   

Recent, au fost publicate imagini oficiale ale noii generatii Suzuki Jimny, unul dintre cele mai mici si… autentice SUV-uri de pe piata. Imaginile cu noul Jimny, model 2019, au fost insotite de cateva informatii esentiale referitoare la partea tehnica. Dupa cum se poate constata din imaginile de mai jos, precum si din fisa tehnica, micutul SUV japonez a fost reproiectat in totalitate.

Cea mai importanta noutate vizeaza alegerea versiunii introductive de motorizare, care va fi mai mare decat la generatia precedenta. Este vorba de un agregat pe benzina cu 4 cilindri, de 1,5 litri, cu o putere de 100 CP. Deocamdata nu exista alte versiuni pentru sistemul de propulsie si nu s-a amintit nimic despre vreo posibila varianta hibrid. Transmisiile disponibile sunt manuala cu 5 trepte sau cu 4 viteze automata, iar modul 4WD poate fi activat printr-un levier separat. Greutatea fara incarcatura este de aproximativ 1.090 kg.

In ceea ce priveste siguranta, noul Jimny dispune de un sistem de franare automata de urgenta, avertisment in caz de depasire a benzii de rulare, combinat cu Weaving Alert, si, de asemenea, detectarea semnelor de trafic – cu siguranta, tehnologii avansate pentru un SUV foarte mic.

Iata si cateva detalii foarte importante pentru cei care vor folosi noul Jimny in teren accidentat, locul in care, prin traditie, acest model se desfasoara excelent: unghiul de atac este de 37 de grade, cel de degajare este de 28 de grade, iar unghiul de plecare este de 49 de grade. Distanta la sol minima este de aproximativ 21 cm.

Distribuie acest articol!