Škoda Karoq Scout - Perfect echipat pentru off-road
02.08.2018
        
Distribuie acest articol!   

Škoda isi extinde gama Karoq: producatorul auto ceh va prezenta in octombrie, la Salonul Auto de la Paris, o varianta si mai robusta a popularului sau SUV compact. La fel ca toate modelele Škoda Scout, si Karoq Scout va include tractiunea integrala in echiparea standard si va avea un design off-road marcat de forta si robustete.

Škoda Karoq este acasa atat in marile orase, cat si in off-road. Fiind disponibil in numeroase variante, modelul poate satisface cerintele si nevoile tuturor clientilor, de la familiile tinere, la cei care sunt pasionati de activitati in aer liber. La fel ca Octavia Scout si Kodiaq Scout, si cel mai nou membru al familiei Scout ofera tractiunea integrala in dotarea standard. De asemenea, designul cu puternice accente pe detalii de off-road accentueaza potentialul optimizat in off-road al modelului. Cu Pachetul pentru drumuri grele, Škoda Karoq Scout este optim pregatit pentru calatoriile provocatoare, in afara drumurilor asfaltate.

Fiind singura varianta a SUV-ului compact disponibila exclusiv cu tractiune integrala, Škoda Karoq Scout este oferita cu trei motoare eficiente si cu impact redus asupra mediului. Alaturi de motorul pe benzina 1,5 TSI de 110 kW (150 CP) disponibil in combinatie cu transmisia automata DSG cu 7 trepte, mai sunt oferite inca doua motoare diesel. Versiunea 2,0 TDI de 110 kW (150 CP) este combinata in echiparea standard cu transmisia manuala cu 6 trepte, iar optional poate fi comandata cu transmisia automata DSG cu 7 trepte. Versiunea cea mai puternica a modelului Škoda Karoq Scout este echipata cu un motor 2,0 TDI de 140 kW (190 CP) cu transmisia automata DSG cu 7 trepte in dotarea standard.

Cu detaliile cromate si argintii ale caroseriei, pasajele marcante ale rotilor si jantele din aliaj Braga, de 18 inchi cu finisaj antracit, Škoda Karoq Scout se remarca prin aspectul sau deosebit de robust. Optional, Škoda ofera si jantele din aliaj usor Crater, de 19 inchi. Geamurile cu tenta inchisa si emblemele Scout de pe aripile din fata desavarsesc designul off-road. La interior, scaunele sunt acoperite cu tapiterii cu model nou, cu cusaturi negre/maro contrastante. Pe toate scaunele este brodat inscrisul Scout. Volanul multifunctional imbracat in piele, pedalierul cu elemente din otel inoxidabil si pachetul LED, incluzand iluminarea ambientala, completeaza dotarea standard.

Soferii pot configura bordul virtual al modelului Škoda Karoq Scout, astfel incat sa corespunda nevoilor lor individuale. Functia de selectare a modului de condus ofera si un mod off-road. Tehnologia SmartLink+ este disponibila optional si da acces la functiile Škoda Media Command si la serviciile on-line Škoda Connect.

Ca orice Škoda, si Karoq Scout ofera numeroase idei si spatii de depozitare Simply Clever. Hayonul electric optional cu functie tip-to-close se deschide si se inchide la simpla apasare a unui buton sau cand hayonul deschis este tras usor. Optional, pedala virtuala de sub bara de protectie din spate permite deschiderea hayonului prin simpla miscare a piciorului. Škoda ofera si podeaua variabila pentru portbagaj. Plasele pentru depozitare de pe scaunele din fata si consola centrala simplifica fiecare calatorie, la fel ca spatiul special, de pe partea soferului, destinat monedelor si fiselor pentru parcare. Un plus de confort este ferit si de suportul pentru dispozitivele multimedia.

Distribuie acest articol!