Noua compacta Skoda, deja dezvaluita
04.09.2018
        
Distribuie acest articol!   

La scurt timp dupa difuzarea comunicatului de presa in care se vorbeste despre Vision RS, conceptul care prefigureaza viitoarea compacta Skoda si care a fost insotit de doua schite oficiale, pagina web auto-mania.cz publica deja o prima imagine cu ceea ce pare a fi versiunea de productie a noului model.

Asadar, noua compacta Skoda este dezvaluita neoficial, cel putin in privinta aspectului frontal. Ea isi va face debutul pe piata in prima jumatate din 2019 si va inlocui modelul Rapid Spaceback, care nu s-a bucurat de succesul comercial scontat.

Imaginea “scapata” pe internet nu este de cea mai buna calitate si prezinta o versiune “basic”, vopsita in alb, cu faruri cu halogen si jante de dimensiuni mici. Recunoastem, insa, noul limbaj de design Skoda, cu grila in sase colturi, ca la recentul facelift de la Fabia, si priza de aer de dimensiuni ceva mai mari, preluata de la Karoq.

Cum spuneam, versiunea de serie va fi prefigurata de Vision RS, conceptul care va fi prezentat peste circa o luna, la Salonul de la Paris. Cei de la Skoda isi pun mari sperante in viitoarea lor compacta, care vine cu un nume nou si cu un plus de tehnologie, tocmai pentru a marca ruptura fata de Rapid, al carui esec a fost provocat, se pare, de pozitionarea prea modesta.

Credit foto: auto-mania.cz

Distribuie acest articol!