Skoda Kodiaq RS - teaser video
13.09.2018
        
Distribuie acest articol!   

Prin filmul de mai jos, dat publicitatii astazi, Skoda dezvaluie primele detalii referitoare la versiunea de top Skoda Kodiaq RS, a carei premiera mondiala este programata luna viitoare, la Salonul Auto de la Paris. Teaserul video lasa sa se vada farurile full-LED, bordul electronic Virtual Cockpit si noua functie Dynamic Sound Boost.

Kodiaq RS va beneficia de cel mai puternic motor diesel din productia de serie oferit vreodata de Skoda (176 kW, 240 CP), plus tractiune integrala si suspensii adaptive. Primul SUV de inalta performanta al marcii este conceput pentru sportivitate, din toate punctele de vedere.

Afisajul Virtual Cockpit va fi inclus in dotarea standard a modelului Skoda Kodiaq RS. Poate fi ajustat in maniera individuala, iar „Sport” este al cincilea mod de afisare si aseaza turometrul si vitezometrul in pozitie centrala.

Kodiaq RS este primul model Skoda oferit vreodata cu Dynamic Sound Boost. Acest sistem sofisticat foloseste datele de la sistemul electronic de bord al masinii si variaza si accentueaza sunetul motorului in functie de modul de condus selectat. Astfel, rezulta o experienta captivanta, motiv pentru care condusul modelului Skoda Kodiaq RS devine chiar si mai atractiv.

Distribuie acest articol!