Inlocuitorul modelului Rapid se va numi Skoda Scala
16.10.2018
        
Distribuie acest articol!   

Skoda este gata sa inlocuiasca modelul Rapid cu un nou hatchback compact, care va marca urmatorul pas in dezvoltarea limbajului actual de design al marcii. Acesta va fi primul model Skoda care va folosi platforma A0 MQB, a Grupului Volkswagen.

Noul model Skoda va fi prezentat publicului inca inainte de finele acestui an, Acest hatchback transpune intr-un model de serie limbajul emotional de design al prototipului Skoda Vision RS, prezentat recent la Salonul Auto de la Paris.

Skoda a dezvaluit si numele noului model: Scala. Denumirea vine din latina, limba in care „scala” insemna „scara”. In acest context, numele simbolizeaza urmatorul pas in sus al producatorului auto ceh in segmentul compact. Scala este primul model din productia de serie pentru Europa care va purta inscrisul Skoda pe centrul hayonului. Acest inscris va inlocui emblema Skoda.

Skoda prezinta odata cu Scala si noul sau limbaj de design exterior si interior, in premiera la un model din productia de serie. Marca de traditie ceheasca face un pas inainte si in privinta tehnologiei, oferind functii si dotari inovatoare, care, pana in prezent, au putut fi comandate doar in segmentele superioare.

Distribuie acest articol!