Scala va avea cel mai evoluat bord de la Skoda
07.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Skoda a dat publicitatii prima schita cu interiorului noului model compact Scala. Va fi prima Skoda care va dispune de cea mai noua generatie de sisteme de infotainment.

Scala va avea un display liber pozitionat la o inaltime mai mare, in campul vizual imediat al soferului. Afisajul Virtual Cockpit are cel mai mare ecran din clasa aceasta de automobile.

Modul in care este conceput interiorul noii Skoda este inspirat din interiorul prototipului Skoda Vision RS. Noua Skoda Scala este primul automobil Skoda din productia de serie care preia acest design emotional.

Panoul de instrumente si panourile portierelor sunt acoperite cu suprafete moi din spuma, finisate cu o textura granulata noua. Aceasta simuleaza structurile cristalului si vor fi specifice de acum inainte stilului marcii Skoda.

Se remarca iluminarea ambientala, cu lumina alba sau rosie, in functie de preferinte, nuantele calde si cusaturile contrastante de pe tapiteria scaunelor, creand senzatia placuta de spatiul la interiorul noii Skoda Scala. Optional, clientii pot comanda tapiteria realizata din microfibra sofisticata numita Suedia.

Skoda Scala este cel mai bun automobil din clasa si in ceea ce priveste dimensiunile afisajelor. De exemplu, afisajul personalizabil Virtual Cockpit oferit optional are diagonala de 10,25 inchi si permite soferilor sa selecteze din cinci moduri diferite de afisare. Sistemele de infotainment disponibile au la baza ultima generatie a matricei modulare de infotainment si ofera un ecran tactil de 9,2 inchi instalat in pozitie inalta pe panoul de instrumente, pentru a se afla in campul vizual imediat al soferului.

Gratie noii generatii a serviciilor online mobile Skoda Connect, pasagerii vor avea optiunea de a incuia si descuia masina folosindu-si telefonul mobil si de a actualiza softul sistemului de infotainment sau hartile “prin eter”. In premiera pentru Skoda, toate automobilele Scala vor fi in permanenta on-line.

Distribuie acest articol!