Skoda Scala - primele imagini cu interiorul
30.11.2018
        
Distribuie acest articol!   

Peste mai putin de o saptamana, pe 6 decembrie, este anuntata prezentarea oficiala a noului model compact Skoda Scala. Campania de teasing continua cu dezvaluirea progresiva a detaliilor, acum fiind randul interiorului sa fie dezvaluit.

In comparatie cu Rapid, pe care Scala il va inlocui in gama Skoda, saltul calitativ este evident. Este un indiciu clar de repozitionare a compactei de la Skoda – va fi diferita de modelul anterior, care era cantonat in zona low cost.

Cele mai vizibile evolutii la interior sunt la tabloul de bord, unde in partea centrala isi va face aparitia o tableta, a carei diagonala poate ajunge pana la 9,2 inch. Clasicul tablou de bord va avea si o versiune computerizata, astfel ca indicatoarele vor putea fi oferite in versiune 100% digitala.

Imaginea oficiala ne dezvaluie un bord cu insertii decorative ce par sa imite lemnul. Ramane de vazut care va fi, in general, calitatea materialelor folosite la interior, semnalele in acest sens fiind pozitive.

In mod cert, Skoda Scala va fi mult peste Rapid Spaceback si va avea un cuvant de spus in categoria compactelor. Atuurile sunt cele binecunoscute la Skoda – spatiu interior generos, portbagaj incapator si caracter practic. Toate, la un pret atractiv.

Distribuie acest articol!