Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake – imagini oficiale cu interiorul
12.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

Cu cativa ani in urma, Aston Martin lansa doua editii limitate in cooperare cu celebra casa italiana de design Zagato, coupe-ul Vanquish Zagato Volante si Speedster, cu un total de 127 unitati, 99 Volante si 28 Speedsters Acestora li s-au alaturat 99 de coupe-uri, iar programul se va incheia cu 99 de exemplare Shooting Brake, pentru ca totalul sa ajunga la 325 de unitati, in patru versiuni constructive.

Cele 99 de unitati Shooting Brake vor fi livrate in curand clientilor, momentul fiind potrivit pentru a da publicitatii cateva imagini oficiale cu interiorul acestei versiuni. In ceea ce ne priveste, nu ratam ocazia sa le prezentam aici.

Din punct de vedere cromatic, bejul este nuanta dominanta. Habitaclul este tapitat integral in piele, cu un plus de rafinament si sportivitate dat de cateva elemente din fibra de carbon.

Din nefericire, chiar daca este vorba despre un Shooting Brake, aceasta versiune de Vanquish nu va fi una foarte practica, din cauza spatiului din spate deosebit ingust si elementelor de ranforsare din zona banchetei spate.

Minunata creatie tehnica rafinata de Zagato poate lua la bord doar doua persoane, care vor savura din plin senzatiile oferite de motorizarea V12 de 5,9 litri si 600 CP.

Distribuie acest articol!