Opel pregateste o editie speciala „120 years”
13.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

In 2019, Opel va sarbatori 120 de ani de productie de autovehicule si, prin urmare, 120 de ani de tehnologii inovatoare pe care producatorul auto le pune la dispozitia unei mari varietati de clienti, in conformitate cu motto-ul Opel, „The future is everyone’s”.

Pentru a sarbatori cum se cuvine aceasta aniversare impreuna cu clientii sai, Opel lanseaza modelele editie speciala „120 years”. Modelele de autoturisme, ca de exemplu autovehiculele de mici dimensiuni ADAM, si Corsa, cel mai bine vandut model, Astra, familia de SUV-uri alcatuita din Crossland X, Mokka X si Grandland X, pana la MPV-ul compact, Zafira si varful de lance Insignia, vor fi disponibile cu nivelul de echipare „120 years”. Aceste modele vor fi echipate standard cu o multime de tehnologii inovatoare si vor avea preturi atractive.

Nivelul de echipare editie speciala este pozitionat direct deasupra nivelului de echipare „Edition” si, in functie de model, include standard sisteme de asistenta, cum ar fi asistenta la parcare sau tempomatul. Functii cum ar fi incalzirea scaunelor, incalzirea volanului si covorasele din velur sporesc nivelul de confort. Modelele „120 years” vor avea jantele din aliaj, elementele cromate, pragurile portierelor cu inscriptia Opel si bineinteles emblema „120 years”.

Distribuie acest articol!