Skoda Octavia IV va avea profilul unui coupé cu 4 usi
29.01.2019
        
Distribuie acest articol!   

Cea de-a patra generatie Skoda Octavia, asteptata sa isi faca debutul public spre finele acestui an, va avea un design mai indraznet, in comparatie cu modelul actual. Publicatia Auto Express afirma ca producatorul ceh de automobile depune eforuri sustinute in directia imbunatatirilor estetice.

Skoda Octavia actuala conteaza pe un excelent raport pret – calitate, ofera un confort superior fata de Volkswagen Golf, cu un pret mai scazut, insa lasa de dorit la capitolul emotie si aspect exterior.

Lucrurile se vor schimba, asadar, la viitoarea generatie. Linia generala exterioara va fi apropiata de cea a unui coupé cu 4 usi, stil care face furori de cativa ani in randurile amatorilor de modele in trei volume pentru care look-ul exterior conteaza cel putin la fel de mult ca aspectul practic.

Modificarile nu vor afecta confortul si utilitatea automobilului. Dimpotriva, portbagajul va fi mai mare. Cat priveste sasiul, Octavia IV va avea o versiune imbunatatita a platformei modulare MQB, foarte importanta in cadrul Grupului Volkswagen.

Prima aparitie publica a noii Skoda Octavia ar putea fi in cadrul Salonului de la Frankfurt, din septembrie 2019.

Distribuie acest articol!