Volvo va concura Tesla Model 3 cu viitorul Polestar 2
07.01.2019
        
Distribuie acest articol!   

Brandul Polestar este reinventat, cu scopul de a grupa vehiculele electrificate de inalta performanta de la Volvo. Primul model, coupé-ul Polestar 1, a fost dezvaluit in octombrie 2017 si urmeaza sa fie produs de la mijlocul acestui an.

In paralel, designerii si inginerii lucreaza la continuarea programului. Al doilea model din gama, denumit Polestar 2, a fost anuntat ca o mica berlina care va concura direct cu Model 3 de la Tesla. Este vorba de o masina 100% electrica, prima din cadrul grupului suedez, Polestar 1 fiind un hibrid reincarcabil.

Volvo a prevazut inceperea productiei lui Polestar 2 inainte de sfarsitul lui 2019. O promisune care pare a se materializa. In orice caz, masina va fi dezvaluita oficial in curand. In pregatirea acestui moment, Volvo a publicat un teaser pe Twitter, cu partea din spate. Se pot vedea un portbagaj foarte ingust si stopurile legate intre ele, un stil in voga la ora actuala.

Polestar 2 ar putea sa isi faca debutul public cu ocazia Salonului de la Geneva, de la inceputul lui martie. Chiar daca Volvo a anuntat ca nu va fi prezent la salonul din Elvetia, Polestar figureaza totusi pe lista expozantilor.

Distribuie acest articol!