Noul BMW Seria 8 Gran Coupé: doua usi in plus si spatiu marit pentru pasagerii din spate
20.06.2019
        
Distribuie acest articol!   

Un automobil sport cu patru usi este adaugat noii game BMW Seria 8. Alaturandu-se BMW Seria 8 Coupé si BMW Seria 8 Cabriolet ca cel de-al treilea model din gama Seria 8, Gran Coupé are propriul sau caracter, combinand performantele deosebite, designul modelat cu dinamism si eleganta si un spatiu semnificativ marit pentru pasagerii din spate.

Noul BMW Seria 8 Gran Coupé este singurul model din segmentul sau ce este derivat direct dintr-un automobil sport cu doua usi. Potentialul dinamic rezultat, dar si ampatamentul mai lung si reglajul sasiului specific modelului creeaza un echilibru intre performante sportive si confortul calatoriei. Toate acestea inseamna ca Seria 8 Gran Coupé are calitati excelente pentru utilizare cotidiana, dar si capacitate de a parcurge distante lungi.

De la lansare sunt disponibile patru variante de model. BMW M850i xDrive Gran Coupé este propulsat de un motor V8 pe benzina, care furnizeaza 530 CP. Propulsorul diesel cu sase cilindri dispusi in linie, BMW 840d xDrive Gran Coupé, ofera 320 CP si subliniaza calitatile modelului cu patru usi ca automobil pentru distante lungi. Iar BMW 840i Gran Coupé si BMW 840i xDrive Gran Coupé se bucura de serviciile unui motor pe benzina, cu sase cilindri dispusi in linie si capabil sa urce in turatii, cu o putere maxima de 340 CP.

Premiera mondiala a BMW Seria 8 Gran Coupé va fi unul din punctele de atractie ale editiei inaugurale a evenimentului BMW Group #NEXTGen de la München. Lansarea pe piata mondiala a noului automobil va incepe cateva luni mai tarziu, in septembrie 2019, inclusiv in Romania.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!