Skoda Superb Scout, o versiune introdusa in premiera in familia Superb
11.06.2019
        
Distribuie acest articol!   

Skoda ofera nava-amiral a gamei in premiera in versiunea robusta Scout. Designul elegant si dotarile pentru off-road sunt perfect combinate, dand nastere unui automobil multifunctional si robust.

Printre dotarile standard ale modelului Superb Scout, care este disponibil exclusiv in versiunea Combi cu tractiune integrala, se numara elementele aditionale robuste pentru caroserie, jantele din aliaj usor Braga de 18 inchi, pachetul pentru drumuri grele care ridica garda la sol cu 15 mm si un pachet de design special Scout pentru interior. Noua culoare metalizata speciala pentru exterior, Portocaliu Tangerine, este, de asemenea, oferita in exclusivitate pentru Scout.

Skoda Superb Scout este disponibila exclusiv cu motorul cel mai puternic pe benzina sau motorul diesel cel mai puternic din gama Superb. Astfel, 2,0 TDI genereaza 190 CP si isi transfera cuplul maxim de 400 Nm catre roti cu ajutorul unei transmisii DSG cu 7 trepte. Fiind echipat cu convertor catalitic SCR cu injectie de solutie AdBlue si cu filtru de particule diesel, motorul 2,0 TDI respecta cerintele normei de poluare Euro 6d-TEMP.

Motorul 2,0 TSI genereaza o putere maxima de 272 CP si un cuplu maxim de 350 Nm. Aceasta varianta este echipata cu tractiune integrala si cu transmisia automata DSG cu 7 trepte. Avand filtru de particule pentru benzina, 2,0 TSI respecta, la randul sau, cerintele normei de poluare Euro 6d-TEMP.

Noul Superb Scout are jante Braga de 18 inchi din aluminiu incluse in dotarea standard. Acestea sunt oferite optional si in varianta cu finisaje in doua nuante. Noile jante de 19 inchi Manaslu cu finisaj in doua nuante si culoare metalizata exclusiva Portocaliu Tangerine reprezinta alte dotari incluse in gama de optiuni oferite pentru personalizare. Superb Scout este masina ideala pentru tractare, capacitatea sa de remorcare fiind de 2.200 kg. Carligul de remorcare retractabil poate fi deblocat mecanic si este oferit optional.

Sursa: comunicat de presa Skoda / Porsche Romania

Distribuie acest articol!