A1 Citycarver va fi cel mai mic SUV Audi
30.07.2019
        
Distribuie acest articol!   

Modelul de intrare in gama de SUV-uri Audi va fi, de acum incolo, aceasta reinterpretare a noului A1. Nu se numeste Allroad si nici nu are tractiune pe toate rotile, insa garda la sol marita cu 4 cm ii permite sa se aventureze si pe unele drumuri mai putin amenajate!

Audi A1 Citycarver mizeaza pe look-ul sau exterior foarte atractiv. Constructorul nu s-a rezumat doar la cele cateva elemente decorative suplimentare de la exterior. Citycarver are o grila octogonala, ca un ”adevarat” SUV Audi, iar decupajele de deasupra calandrului sunt doua, in loc de trei.

Elementele de protectie din plastic se regasesc la pasajele rotilor, iar partea inferioara a scutului are o insertie decorativa din aluminiu. Seria speciala de lansare, denumita Edition One, va avea jante de 18 inch si o banda cu denumirea, la baza usilor.

Din pacate, personalizarea nu este continuata la interior, unde bordul este identic cu cel de la A1 Sportback. Poate fi personalizat, totusi, in diferite culori, iar versiunile de top dispun de un touchscreen central cu diagonala de 10,1 inch si posibilitatea navigarii cu Google Earth. Bordul digital este in dotarea de serie, insa este necesar sa se opteze pentru o versiune superioara, pentru a putea beneficia de impresionantul Virtual Cockpit, care foloseste un ecran de mari dimensiuni.

Pe lista optionalelor se regaseste ”pack performance dynamique”, care include discuri de frana cu etriere rosii, selectorul modurilor de conducere (drive select), un generator de sunet si suspensie cu amortizoare reglabile.

Comenzile se vor deschide in august, iar livrarile vor incepe la toamna.

Distribuie acest articol!