Instrumentarul de bord al compactei electrice Volkswagen ID.3, dezvaluit accidental
18.07.2019
        
Distribuie acest articol!   

Primul model din noua generatie de modele 100% electrice pregatite de Volkswagen este compacta ID.3, a carei prezentare in premiera mondiala va avea loc peste mai putin de doua luni, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, IAA. Pe masura ce acest moment oficial se apropie, in presa de specialitate apar tot mai multe informatii despre acest model, detalii ce aparent par a fi scapari accidentale, in mediul online.

Cele mai noi informatii pe aceasta tema au aparut zilele trecute si vizeaza interiorul si in mod special plansa de bord a noului Volkswagen ID.3. Un set de imagini dezvaluie detaliile hi-tech ale bordului digital. In zona centrala se afla un ecran tactil, care vine in completarea celuilalt ecran, cu rol de instrumentar de bord.

Display-ul central controleaza sistemele multimedia, de navigare prin GPS si de climatizare, in vreme ce al doilea afiseaza informatiile traditionale referitoare la deplasare (viteza, autonomie, indicatii de navigare, etc).

Imaginile ne mai dezvaluie informatii despre selectarea modului de deplasare si existenta comenzilor vocale.

Volkswagen ID.3 se va comercializa cu trei tipuri de baterie si implicit in trei versiuni de autonomie: 330, 420 sau 550 km, conform normelor WLTP.

Distribuie acest articol!