Primul BMW Seria 2 Gran Coupé
19.10.2019
        
Distribuie acest articol!   

BMW Seria 2 Gran Coupé reprezinta un pas important pentru marca: conceptul de coupé cu patru usi, care s-a bucurat de mare succes in segmentele superioare, este oferit acum si in clasa compacta premium. Noul model este o alternativa eleganta la sedanul clasic si este sustinut de tehnologia inovatoare de operare/control si conectivitate, ergonomie si calitatile dinamice pentru care BMW este renumit. BMW Seria 2 Gran Coupé va fi disponibil global incepand cu anul viitor, coupé-ul extrovertit cu patru usi oferind o deschidere foarte atragatoare spre gama de produse BMW.

Produs la Leipzig, BMW Seria 2 Gran Coupé va avea premiera mondiala la Salonul Auto de la Los Angeles, in noiembrie 2019. Noul model reprezinta o completare atractiva a portofoliului de modele, in special pe pietele unde sedanul se bucura de o popularitate mare. Lansarea pe piata va incepe in martie 2020, preturile din Germania fiind de 31.950 de euro cu TVA pentru BMW 218i, 39.900 de euro cu TVA pentru BMW 220d si 51.900 de euro cu TVA pentru varful de gama BMW M235i xDrive.

Asemenea versiunilor coupé cu patru usi din gamele BMW Seria 6, BMW Seria 4 si BMW Seria 8, BMW Seria 2 Gran Coupé are un design cu linii indraznete, sportive si pline de emotie, usi fara rame si o aparitie expresiva.

Asa cum implica aspectul sau sportiv, BMW Seria 2 Gran Coupé impune un nou reper dinamic in clasa lui. Acestea sunt realizate printr-o arhitectura BMW avansata, cu tractiune fata, pe care BMW Seria 2 Gran Coupé o imparte – alaturi de o serie de alte dezvoltari tehnologice – cu noul BMW Seria 1.

Noul BMW Seria 2 Gran Coupé dinamic ofera clientilor o serie de optiuni de individualizare sub forma unei variante de baza si a altor cinci linii de echipare. La fel ca noul BMW Seria 1, primul BMW Seria 2 Gran Coupé foloseste arhitectura BMW cu tractiune fata.


Noul BMW Seria 2 Gran Coupé va fi disponibil de la lansare cu trei motorizari (una diesel si doua pe benzina) din familia de ultima generatie BMW EfficientDynamics. Varful de gama este cel mai puternic motor cu patru cilindri al BMW Group – cei 225 kW/306 CP ofera performante foarte sportive pentru BMW M235i xDrive. Varful de gama sprinteaza pana la 100 km/h in doar 4,9 secunde (4,8 secunde cu pachetul M Performance), iar viteza maxima este limitata la 250 km/h.

Sursa: comunicat de presa BMW Group Romania

Distribuie acest articol!