Final de an incarcat pentru Grupul Volkswagen
04.11.2019
        
Distribuie acest articol!   

Grupul german Volkswagen isi reinnoieste in aceasta toamna patru dintre cele mai vandute modele ale sale – „careul” compactelor Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Seat Leon si Audi A3. Urmeaza, asadar, o perioada decisiva pentru gigantul german, care pare sa puna accentul pe gama electrica ID, dar pentru care vanzarile din segmentul compact sunt esentiale.

Sfarsitul anului va fi foarte incarcat pentru echipele comerciale si de marketing ale Grupului Volkswagen. Toate cele patru modele compacte impart aceeasi platforma tehnica, de-acum celebra MQB. Golf 8 a fost deja prezentat, iar Octavia 4 urmeaza peste cateva zile. Seat Leon este si el aproape gata si va fi prezentat oficial la finalul anului, in aceeasi perioada cu Audi A3. |Acesta din urma are mare nevoie de un nou design, avand in vedere ca a avut de suferit din plin din cauza replicii puternice din partea concurentei premium directe, reprezentata de BMW Seria 1 si Mercedes Clasa A, reinnoite, la randul lor.

Pentru Leon va exista si o declinare de performanta, sub logo Cupra. Nu este exclusa si o versiune hibrid plug-in, cu putere totala de 245 CP.

Asadar, Grupul Volkswagen isi relanseaza in corpore modelele compacte, chiar daca unele dintre ele raman repere in categoria lor. Este cazul Golfului si al Octaviei, desigur.

Distribuie acest articol!