Noul Ford Puma, produs la Craiova, se lanseaza cu un pret foarte atractiv
14.11.2019
        
Distribuie acest articol!   

Ford Romania a anuntat preturile pentru noul model Puma. Acesta este produs exclusiv la uzina din Craiova, alaturi de EcoSport, fiind pentru prima data de la preluarea uzinei din Craiova, in 2008, cand se fabrica in paralel doua modele. In plus, volumele anticipate de productie pentru EcoSport si Puma fac ca fabrica de asamblare sa lucreze in trei schimburi.

In versiunea standard, denumita Titanium, Puma va putea fi achizitionat la un pret special de lansare de 16.500 de euro, cu TVA. La acest pret, Ford Puma va fi un concurent de temut pentru Dacia Duster, fata de care sta mai bine la capitolele dotari si tehnologie.

Printre tehnologiile disponibile in standard, la acest pret, se numara incarcarea wireless pentru smartphone-uri, farurile cu tehnologie LED, precum si multe tehnologii de asistenta a soferului, cum ar fi Active City Stop, Lane Keeping Aid, Active Cruise Control.

Oferit cu tehnologia de propulsie EcoBoost Hybrid de 48 de volti, noul Ford Puma este primul vehicul hibrid fabricat in Romania, alaturandu-se astfel gamei extinse de SUV-uri si de crossovere Ford din Europa.

Ford Puma este disponibil in acest moment in 3 variante de echipare: Titanium, Titanium X si ST-Line X. Incepand cu februarie 2020 va fi disponibila si varianta de echipare ST-Line (foto).

Clientii pot alege dintr-o gama de motoare pe benzina Ford EcoBoost de 1.0 litru, produse tot la uzina Ford de la Craiova, iar din luna mai a anului viitor, se va putea opta si pentru versiunea diesel 1.5 EcoBlue.

Sursa: comunicat de presa Ford Romania

Distribuie acest articol!