Se întâmplă și la casele mari: automobilul președinelui Macron a rămas în pană, în Polonia
22.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

Recent, în cadrul unei vizite efectuate în Polonia, președintele francez Emmanuel Macron s-a aflat într-o situație insolită, cauzată de automobilul oficial cu care se daplasa.

Chiar după întâlnirea cu președintele polonez, Emmanuel Macron n-a mai putut pleca de la palatul Koniecpolski la bordul automobilului prezidențial, un Renault Espace, care pur și simplu a refuzat să demareze.

Se pare că cea mai nouă generație Espace are o reputație nu tocmai grozavă în materie de fiabilitate, iar pățania lui Emmanuel Macron nu a reușit decât să amplifice această imagine negativă. Alături de alte modele produse de industria auto din Hexagon, precum DS7 Crossback și Peugeot 5008, șeful statului francez utilizează destul de des monovolumul de la Renault, în calitate de automobil oficial, așa cum s-a întâmplat și cu ocazia vizitei în Polonia.

Conform website-ului polonez Dziennik, automobilul blindat Renault Espace supranumit „Republica franceză”, al președintelui Macron, pur și simplu nu a mai putut demara. Pentru a depăși această surpriză neplăcută, Macron a folosit un alt automobil francez, un Citroën C6 ceva mai vechi, utilizat în mod normal de ambasadorul francez în Polonia. Spre deosebire de Espace, C6 nu era blindat!…

Sursa: Dziennik

Distribuie acest articol!