Proiectul Electromobilitate a împlinit doi ani!
30.03.2020
        
Distribuie acest articol!   

La începutul anului 2018, 24auto.ro a pus umărul la lansarea proiectului inițiat de Dan Boboescu, denumit generic Electromobilitate. Un demers vizionar, care a împlinit recent doi ani de activitate.

Proiectul și-a propus inițierea celor interesați în tainele mobilității electrice, de la explicarea principiilor de funcționare și testarea diverselor modele disponibile, până la analize de piață sau prezentarea rețelelor de incărcare si de service. Așa a apărut și secțiunea dedicată de pe 24auto.ro, denumită, pur și simplu, Electromobilitate.

Între timp, proiectul a căpătat consistență și a reușit să coaguleze în jurul lui tot mai mulți entuziaști ai transportului electric, dispuși să-l promoveze benevol și dezinteresat. În acești doi ani au fost oferite nenumărate test drive-uri gratuite și s-au legat colaborări cu parteneri dispuși să susțină efortul de popularizare a ecosistemului mobilității electrice. Mai multe despre acest proiect puteți citi aici.

Pe zi ce trece, automobilul electric devine o prezență firească în peisajul rutier cotidian, chiar și în România. Din moment ce propulsia electrică este deja adoptată de marii jucători ai industriei auto la nivel mondial, suntem convinși că este doar o chestiune de timp, de foarte scurt timp, până când vom asista la o ofensivă autentică a electromobilității, începând din toate showroom-urile auto.

Indiferent încotro ne vor purta căile electrificării, vom păstra cu toții, cei implicați, amintirile minunate ale perioadei de început! La mulți ani, proiectului Electromobilitate!

Distribuie acest articol!