Volkswagen anunță a doua generație Amarok
18.03.2020
        
Distribuie acest articol!   

Volkswagen a dezvăluit această primă imagine teaser cu viitorul Amarok. A doua generație a binecunoscutului pick-up va fi rodul cooperării între constructorul german și Ford.

Schița cu noul Amarok a fost dezvăluită în cadrul conferinței anuale de presă în care Grupul Volkswagen și-a prezentat rezultatele financiare pe 2019. După cum se știe, Volkswagen și Ford au demarat un parteneriat care vizează dezvoltarea în comun a unor noi modele comerciale și, de asemenea, colaborează pe partea de electromobilitate și condus autonom.

Noul Amarok afișează o alură cu un plus de agresivitate, iar farurile și calandrul fac parte dintr-un bloc comun, într-un stil asemănător cu cel de la Mitsubishi. Nervura de pe capotă și aripile evazate accentuează aspectul robust.

Deocamdată Volkswagen nu a dat niciun detaliu referitor la partea tehnică, dotări sau data de începere a comercializării. Actuala generație Amarok se află pe piață începând din 2010, așa că înlocuirea sa nu poate fi amânată prea mult. Prezentarea oficială este așteptată până la finele acestui an, urmând să vedem noul Amarok pe șosele începând din 2021.

Distribuie acest articol!