BMW Seria 8 la superlativ: Golden Thunder Edition
22.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

Dotările exclusive de design şi echipamente de la BMW Individual fac din automobilele sport de lux din gama BMW Seria 8 autentice piese de colecţie. BMW Seria 8 Coupé, Cabriolet şi Gran Coupé sunt disponibile ca modele ediţie începând din septembrie 2020, dup că anunță BMW în comunicatul de presă pe care în redăm aici.

BMW Seria 8 Edition Golden Thunder demonstrează din nou capacitatea BMW Individual de a transforma maşinile speciale în automobile unice pentru clienţii care au cele mai înalte aşteptări în ceea ce priveşte stilul şi calitatea. Dotările exclusive de design exterior şi interior adaugă accete inconfundabile care oferă modelelor ediţie caracterul unui automobil produs la comandă.

Edition Golden Thunder este disponibil pentru toate variantele de model ale noilor BMW Seria 8 Coupé, BMW Seria 8 Cabriolet şi BMW Seria 8 Gran Coupé – de la BMW 840i şi BMW 840d xDrive până la BMW M850i xDrive. Automobilele ediţie vor fi produse la uzina BMW din Dingolfing cu începere din septembrie 2020. Pachetul M Sport este o dotare standard pentru aceste maşini.

Finisarea caroseriei în Sapphire Black metalizat sau Frozen Black metalizat şi accentele de culoare aurii, alese cu grijă, subliniază sportivitatea automobilelor sport de lux. Aspectul întunecat este completat de BMW Individual High Gloss Shadow Line cu dotări extinse şi etriere negre pentru sistemul de frânare sport M. Aici, un contract atractiv este creat prin intermediul liniilor de accent aurii dintre şorţul faţă şi pragurile laterale sau pe şorţul spate. Alte dotări finisate în auriu sunt capacele oglinzilor exterioare, spoilerul M spate (disponibil exclusiv pentru BMW Seria 8 Coupé) şi jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design double-spoke.

Flerul şi luxul individual ale automobilului sport sunt combinate şi la interior pentru a crea o ambianţă extravagantă. Aceasta este asigurată nu numai de tapiţeria BMW Individual extinsă cu piele Merino de culoare neagră, cu inscripţie „Edition Golden Thunder” brodată pe tetierele faţă şi tapiţeria BMW Individual a plafonului, cu Alcantara Anthracite, pentru BMW Seria 8 Coupé şi BMW Seria 8 Gran Coupé, ci în special şi de finisajele Aluminiul Mesh Effect Gold ale decoraţiunilor interioare. Pe consola centrală, suprafeţele high-end strălucitoare şi structurate sunt completate de o emblemă de ediţie. Modelele ediţie dispun şi de aplicaţii de sticlă CraftedClarity pentru anumite butoane de control şi de sistem de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround.

Surs: comunicat de presă BMW Group România

Distribuie acest articol!