Noul Citroen C4. Ce metamorfoză!
17.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

Citroen a dezvăluit primele imagini și informații referitoare la noua generație C4. Surpriză de proporții: compacta franceză are un look schimbat radical și alura unui… SUV!

Noua generație C4 va fi disponibilă atât în versiuni clasice de propulsie, cu motoare termice, cât și într-o inedită variantă 100% electrică, denumită e-C4.

Citroen C4 s-a metamorfozat la nivel de design, însă fără a renunța la elementele ”la zi” de identitate vizuală a mărcii, precum forma farurilor și a calandrului sau conceptul Airbump. În același timp, este mai masiv, cu diverse elemente de protecție tipice SUV-urilor, ”umeri” și un profil plonjat spre spate, aidoma unui coupe. O siluetă care reușește să combine într-o manieră surprinzătoare eleganța și dinamismul unei limuzine cu forța și agresivitatea unui SUV.

Metamorfoza este continuată la interior, unde planșa de bord și consola centrală au fost complet reproiectate. Afișajul digital și finisajele de calitate contribuie din plin la ambianța hi-tech.

Noul Citroen C4 folosește platforma tehnică CMP a Grupului PSA. Mai multe detalii, inclusiv cele referitoare la motorizări, vor fi anunțate pe 30 iunie 2020, data la care este anunțată premiera mondială.

Distribuie acest articol!