Volkswagen Arteon facelift se va lansa împreună cu noua versiune Shooting Brake
05.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

În cursul acestei luni, Volkswagen va dezvălui versiunea facelift a limuzinei Arteon. Ocazie cu care va prezenta în premieră și îndelung așteptata versiune Shooting Brake.

Au trecut deja câțiva ani buni de la lansarea acestui fastback, care acum va primi obișnuitul lifting de la mijlocul carierei. Volkswagen va profita de ocazie pentru a prezenta cea de-a doua versiune de caroserie a binecunoscutului model Gran Turismo. Evenimentul este programat pe 24 iunie, iar constructorul german a publicat în avans schița de mai sus, cu cele două variante constructive.

Noutățile care vin implementate pe facelift vizează, desigur, detalii de design, dar și o serie de aduceri la zi în privința motorizărilor, conectivității și dotărilor multimedia. Volkswagen anunță și o versiune foarte evoluată a sistemului Travel Assist, capabil să lucreze până la viteza de 210 km/h.

După toate probabilitățile, noutățile în privința detaliilor de design vor fi foarte puține. Cel puțin aceasta este concluzia, după ce o imagine cu noul Arteon Shooting Brake surprins la teste, purtând un camuflaj minimalist, a apărut pe internet.

Distribuie acest articol!