Noul Land Cruiser (J300) de la Toyota, deconspirat înainte de prezentarea oficială
11.05.2021
        
Distribuie acest articol!   

Noua generație Toyota Land Cruiser (J300) este așteptată să fie dezvăluită oficial peste puțin timp, iar cei nerăbdători să afle cum va arăta au ocazia, iată, să își potolească curiozitatea, grație unor imagini neoficiale scăpate pe internet.

 Apărut în anul 1951, Land Cruiser este un model emblematic de la Toyota și, totodată, unul dintre cele mai apreciate SUV-uri, la nivel mondial. Noua generație apare la șapte decenii de la lansarea acestui 4×4 reprezentativ. Are numele de cod intern J300 și vine să înlocuiască o generație aflată în serviciu de peste zece ani.

Stilul noului Land Cruiser nu mai este tocmai un secret, având în vedere că o serie de imagini, așa cum sunt și cele care ilustrează acest articol, au inundat rețelele sociale, în ultimele zile. Partea frontală este dominată de calandrul negru în forma literei U și grupurile optice micșorate, cu semnătură luminoasă LED, în prelungirea unor inserții cromate, în timp ce spatele păstrează stilul clasic, rectangular.

Interiorul păstrează și el stilul clasic, dar bordul combină instrumentarul analogic cu afișajele digitale. Consola centrală are un display de mari dimensiuni, pentru funcțiile de confort și multimedia.

Comercializarea va începe în Statele Unite. Noul Land Cruiser va ajunge ulterior și în Europa, unde se va alătura celorlalte noutăți care compun un interesant calendar de lansări Toyota, anul acesta.

Foto: Instagram.com/shomegranbill

Distribuie acest articol!