Noul Mustang Mach-E, disponibil pentru precomenzi în România
13.07.2021
        
Distribuie acest articol!   

Ford România anunță că noul Mustang Mach-E este de acum disponibil pentru precomenzi și în România, prin intermediul rețelei de dealeri Ford specializați în vânzarea de vehicule electrice. Prețul de plecare este de 42.800 de euro (cu TVA si bonusul Rabla Plus aplicat).

Ford Mustang Mach-E este disponibil cu tracțiune spate sau tracțiune integrală, ambele versiuni putând fi asociate cu o baterie cu autonomie standard sau extinsă. Versiunea cu autonomie extinsă și tracțiune spate are o autonomie de până la 610 km măsurată în regim WLTP. Încărcarea bateriei de la 10% la 80% se realizează în 38 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie standard și în 45 minute pentru versiunea de baterie cu autonomie extinsă.

Mustang Mach-E, echipat cu sistemul de tracțiune spate furnizează 269 CP în varianta cu baterie cu autonomie standard, respectiv 294 CP în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, un cuplu de 430 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 6,1 și 6,2 secunde.

În configurația cu tracțiune integrală, Mustang Mach-E livrează 269 CP în versiunea cu baterie cu autonomie standard, respectiv 351 CP, în varianta cu baterie cu autonomie extinsă, cu un cuplu de 580 Nm și o accelerație de la 0 la 100 km/oră între 5,1 și 5,6 secunde

Printre tehnologiile disponibile la modelul standard, se numără funcția de conducere cu o singură pedală, sistemul de asistență la conducere Co Pilot 360, interfața SYNC de personalizare a vehiculului sau inteligența artificială care învață obiceiurile șoferilor în timp, pentru a face sugestiile adecvate de navigare și comunicare la momentul potrivit.

Distribuția noului Mustang Mach-E se realizează prin intermediul celor 17 dealeri Ford specializați în distribuția de vehicule electrice, ce au implementat standardele specifice de vânzare și asistență post-vanzare.

Ford a anunțat la începutul acestui an că 100% din gama sa de autoturisme din Europa va fi fără emisii, complet electrică sau plug-in hybrid până la mijlocul anului 2026. Trecerea în totalitate către electric se va face până în 2030.

Sursa: comunicat de presă Ford

Distribuie acest articol!