Noul BMW i7, nava-amiral 100% electrică a bavarezilor, este deja disponibilă pentru precomenzi
21.05.2022
        
Distribuie acest articol!   

BMW Group România a anunțat deja prețurile pentru noul model vârf de gamă în versiune electrică, i7. Modelul este disponibil în reţeaua de dealeri pentru precomenzi.

Cu debutul pe piaţă programat pentru finalul acestui an, noul BMW i7 este deja disponibil la preţul de început este 111.300 euro fără TVA (132.447 euro cu TVA) pentru versiunea xDrive60.

Ca o autentică limuzină de top, BMW i7 dispune de unui cele mai avansate sisteme de propulsie electrice de pe piaţă, a cincea generaţie BMW eDrive.

BMW Theatre Screen aduce pentru prima dată experienţa de cinematograf pentru locurile din spate cu un ecran cu rezoluţie de 31,3 inch şi rezoluţie 8K, susţinut de sistemul de sunet Bowers and Wilkins şi sisteme de comandă integrate în mânerele uşilor spate cu ecrane tactile de 5,5 inch.

CITEȘTE ȘI:
A șaptea generație BMW Seria 7, între designul controversat și premiera electrică i7

Modelul vine cu o serie de sisteme de asistenţă fără precedent, de la Maneuver Assistant, care memorează trasee de parcare şi le poate efectua autonom, până la pregătire pentru condus autonom Level 3.

BMW i7 xDrive60 dispune de un sistem cu două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care dezvoltă un total de 544 CP şi 745 Nm care asigură o acceleraţie 0-100 km/h de 471 secunde.

Capacitatea bateriei de 101,7 kWh asigură o autonomie măsurată în standardul WLTP de până la 625 km.

Echiparea standard include sistemul de sunet Bowers & Wilkins, climatizare cu 4 zone, acces confort şi soft close, sistem Connected Drive Echiparea standard este deosebit de generoasă şi include echipament precum sistemul de sunet Bowers & Wilkins, climatizare cu 4 zone, acces confort şi soft close, sistem Connected Drive Professional cu navigaţie, trapă panoramică, suspensie activă pneumatică, direcţie integrală activă, sisteme de asistenţă Driving Assistant şi Parking Assistant Plus.

Sursa: comunicat de presă BMW Group România

Distribuie acest articol!