Opel Frontera se întoarce. Full electric sau mild hybrid
10.04.2024
        
Distribuie acest articol!   

Opel Frontera, SUV-ul popular din anii 90, se întoarce! Noua generație este disponibilă atât în versiune full electrică (BEV), cât și hibrid de 48 de volți (MHEV) și va înlocui în gamă actualul Crossland.

Stilistic, Frontera are aceeași interpretare robustă, cu o siluetă expresivă și clasicele pasaje ale roților proeminente, completată cu elementele de design moderne – Opel Vizor cu noul Blitz.

Noua emblemă Opel Blitz își sărbătorește astfel premiera pe un model de serie și se află în centrul Opel Vizor. „Vizorul“ negru conferă părții frontale o identitate unică și integrează perfect farurile Eco LED cu fază lungă automată, precum și emblema centrală Opel Blitz.

La interior, noul Opel Frontera punctează prin spațiul oferit, care culminează cu portbagajul de 460 de litri ce poate fi extins pana la 1.600 de litri. Pe lista de dotări, display-uri duble cu ecran de 10 inchi, funcție ergonomică specială pentru scaunele față, soluții inteligente de depozitare și încărcare wireless pentru smartphone.

Noul model se adresează celor care preferă să se bazeze pe propriul dispozitiv mobil, oferind o stație inovatoare opțională pentru smartphone. După ce se conectează la stație printr-o aplicație dedicată, smartphone-ul utilizatorului devine panou de control pentru sistemul de infodivertisment al vehiculului, interacționând și cu butoanele de pe volan.

Opel nu a dat încă detalii referitoare la propulsia noului Frontera, preferând să anunțe că potențialii clienți vor putea alege între o variantă pur electrică pe baterii și propulsoare cu tehnologie hibrid de 48 de volți.

Noul Opel Frotera va fi disponibil în România în toamna acestui an.


Pentru a primi în timp real știri, analize și informații din domeniul auto, urmărește 24auto.ro pe WhatsApp Channels!

Distribuie acest articol!