The Last Mile, filmul de adio al Broscuței de la Volkswagen
07.02.2020
        
Distribuie acest articol!   

După numeroase evenimente dedicate ieșirii la pensie a modelului legendar Beetle, în versiunea sa modernă, Volkswagen a lansat și un film de animație, numit The Last Mile.

Ultimul exemplar al compactei germane cu hayon retro a ieșit de ceva vreme de pe liniile de fabricație ale uzinei din Mexic. Asta nu l-a împiedicat pe constructorul german să omagieze din nou emblematicul model, cu un clip de adio foarte bine realizat.

Cum se întâmplă adesea în acest tip de campanie axată pe istorie, videoclipul marchează momentele importante ale unui personaj, de la copilărie până la pensie. Mai multe voci cunoscute din lumea artistică însoțesc imaginile video care arată diferitele epoci traversate de Broscuță, de-a lungul carierei sale. Celebra melodie Let it Be, interpretată de coruri de copii americani de la școala de muzică Pro Musica Youth Chorus, ritmează întregul film.

Cei mai fini observatori vor remarca, la finalul clipului, și prezența noii compacte electrice Volkswagen ID.3, un model în care constructorul german își pune mari speranțe.

Distribuie acest articol!