Un Ferrari F50, descoperit într-un container, la 16 ani după ce fusese furat!
03.04.2021
        
Distribuie acest articol!   

Automobilele Ferrari continuă să fascineze și să genereze știri inedite, care fac rapid înconjurul lumii. În cele ce urmează, relatăm despre încă un exemplar foarte valoros, cu o istorie aparte.

În urmă cu doi ani, serviciile vamale americane au descoperit un Ferrari F50 într-un container de transport maritim. A atras atenția seria de șasiu, care ducea spre un furt comis în anul 2003!

Vameșii din portul Buffalo, statul New-York, au fost surprinși să descopere acest automobil, a cărui plăcuță cu seria de șasiu prezenta urme suspecte la niturile de prindere. Au contactat constructorul și de aici nu a mai fost decât un pas până la aflarea informației referitoare la dispariția acestei mașini, din Italia, în urmă cu mulți ani!

Situația acestui exemplar, a cărui valoare estimativă se ridică la circa 1,6 milioane de euro, continuă să fie complicată. Depozitat acum într-un hangar, așteaptă ca soarta să îi fie decisă de un tribunal american.

Colecționarul Mohamed Alsaloussi, care a cumpărat mașina din Canada, pentru un milion de dolari, spune că a făcut achiziția cu bună credință. La rândul său, proprietarul italian își vrea mașina înapoi în garaj!

Distribuie acest articol!