De vânzare: un Bentley Mulsanne care a aparținut reginei Elisabeta a Marii Britanii
04.05.2021
        
Distribuie acest articol!   

Cunoșteți, desigur, proverbialul discurs al comercianților de automobile second hand: ”Mașina a aparținut unei bâtrânici, care a folosit-o foarte rar!” În cazul de față, acesta este purul adevăr.

Mașina, însă, nu este nici pe departe una banală, ci o limuzină de lux Bentley Mulsanne, care a aparținut reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii! Așadar, o ocazie unică de a intra în posesia unui automobil regal!

Model 2013, acest Bentley Mulsanne s-a aflat în serviciul reginei vreme de doi ani, recent fiind scos la vânzare prin intermediul dealerului britanic Bramley Motor Cars, specializat în comercializarea automobilelor exclusiviste.

În timp ce un Mulsanne se afla la Palatal Buckingham, acesta a fost alocat celeilalte reședințe a suveranei, Palatul Windsor. Vopsită în verdele tradițional britanic, limuzina are la bord mai puțin de 2.500 de mile, adică circa 4.000 de kilometri.

După de a ieșit din serviciul reginei și înainte de a fi scoasă la vânzare, a trecut prin câteva transformări, care să îi permită utilizarea în condiții normale. Este vorba de eliminarea modificărilor și dotărilor existente doar pe vehiculele coroanei.

Dacă v-ați dorit această mașină, ne pare rău să vă anunțăm că a fost deja vândută, cel mai probabil la prețul de 230.000 de euro. Este mai mult decât dublu, având în vedere că un Bentley Mulsanne din această generație se tranzacționează în mod normal cu aproximativ 100.000 de euro.

Distribuie acest articol!