Noul BMW Seria 5 Touring este disponibil pentru comenzi
11.06.2010
        
Distribuie acest articol!   

BMW Romania a anuntat astazi disponibilitatea la comenzi pentru noul BMW Seria 5 Touring. Preturile fara TVA incep, pentru versiunile pe benzina, de la 38.050 euro (523i) si 45.300 euro (535i), respectiv de la 37.300 euro (520d) si 44.300 euro (530d), in cazul motorizarilor diesel.

Cu cel mai lung ampatament din segment si un interior multifunctional, noul BMW Seria 5 Touring imbina in mod reusit confortul cu eleganta sportiva si latura practica tipica pentru un break. Spatiul destinat bagajelor poate varia de la 560 pana la 1.670 litri, iar luneta se poate deschide separat, osciland automat in sus la o simpla apasare de buton.

Dinamica superioara si confortul remarcabil, doua caracteristici definitorii pentru BMW, sunt asigurate gratie utilizarii celor mai avansate tehnologii de transmisie si suspensii, inclusiv prin includerea in standard a suspensiei pneumatice pe puntea spate, care are si posibilitatea de reglare automata a garzii la sol.

La momentul lansarii, noul BMW Seria 5 Touring dispune de doua motoare pe benzina cu 6 cilindri in linie si de variante diesel cu 4, respectiv 6 cilindri. BMW 520d Touring va fi propulsat de un motor turbodiesel cu patru cilindri, de 184 CP, cu blocul din aluminiu si injectie directa Common Rail de ultima generatie, echipat standard cu functia Auto Start Stop.

BMW Seria 5 Touring se bazeaza pe o arhitectura ce a fost dezvoltata recent si care este utilizata si la limuzinele de lux BMW Seria 7. Productia comuna a gamelor BMW Seria 5 Touring, BMW Seria 5 Sedan, BMW Seria 5 Gran Turismo si BMW Seria 7 la uzina BMW din Dingolfing, combinata cu utilizarea la scara larga a componentelor comune, asigura o productie deosebit de eficienta, care incorporeaza maximum posibil de standarde de calitate.

Atasat mai jos, comunicatul de presa difuzat de BMW Group Romania.

Fisiere atasate

Comunicat_BMW_Seria_5_Touring

Distribuie acest articol!