Chevrolet Camaro Hot Wheels Edition
01.11.2012
        
Distribuie acest articol!   

Visul a milioane de fani Hot Wheels de toate varstele va deveni realitate la inceputul anului viitor, cand modelul Camaro Hot Wheels Edition va ajunge in reprezentantele Chevrolet. Pentru prima oara, un producator comercializeaza un autovehicul Hot Wheels de serie, cu dimensiuni normale.

„Milioane de copii au crescut jucandu-se cu masinute Hot Wheels”, a declarat Chris Perry, vicepresedinte de marketing la Chevrolet. „A oferi un model special de serie Camaro Hot Wheels inseamna o ocazie pentru copiii de toate varstele de a retrai acele momente”.

Modelul Camaro Hot Wheels Edition a avut premiera luni, la Salonul Auto Specialty Equipment Market Association (SEMA) din Las Vegas. In primul trimestru al anului 2013 va fi produsa o serie speciala Camaro Hot Wheels Edition.

„Proiectez autovehicule pentru Hot Wheels de aproape 20 de ani si inca nu am unul pe care sa il pot conduce”, a declarat Felix Holst, vicepresedinte al departamentului de creatie din cadrul diviziei Mattel Wheels. „Eu unul abia astept sa deschid usile garajului si sa vad un Camaro Hot Wheels”.

Aspectul modelului Camaro Hot Wheels Edition include elemente binecunoscute celor pasionati de autovehicule Hot Wheels, inclusiv o vopsea metalizata impresionanta, cu elemente grafice scoase in evidenta. Poate fi recunoscut instantaneu ca un autovehicul Hot Wheels.

Modelul Camaro Hot Wheels Edition este disponibil in versiunea V8 coupe, cu transmisie manuala sau automata, imbinand elementele de exterior ale modelului de inalta performanta Camaro ZL1 cu vopseaua albastru Kinetic si elemente grafice unice. Printre cele mai importante caracteristici ale exteriorului se numara spoilerul spate ZL1, pachet aerodinamic, jantele negre de 20 inch, capota cu grafica in doua nuante mate s.a.

In habitaclu, interiorul din piele neagra este evidentiat prin intermediul cusaturilor rosii si negre ale scaunelor, cu logoul Hot Wheels brodat pe scaunele fata. Panoul de instrumente si insertiile portierelor sunt negre, cu autocolantul Hot Wheels sub forma de flacara prezent pe fiecare portiera. Pragurile modelului Hot Wheels Edition adauga un plus de distinctie autovehiculului, impreuna cu covorasele premium cu logoul Camaro si marginea de culoare rosie.

Modelul Camaro Hot Wheels Edition este disponibil cu un motor V8 de 6,2 litri cu transmisie manuala ce dezvolta o putere de 432 CP si genereaza un cuplu de 569 Nm sau cu transmisie automata, obtinand o putere de 405 CP si un cuplu de 556 Nm. Ultima configuratie dispune de tehnologia de management activ al consumului de carburant, ce reduce valorile de consum.

Modelul Camaro Hot Wheels Edition, echipat cu un sistem audio cu ecran color tactil de 7 inch, functie Bluetooth hands-free si streaming audio, va putea fi comandat in Europa incepand cu 8 noiembrie 2012. Pretul pachetului pentru Europa va fi anuntat in curand.

Distribuie acest articol!