Urari de Craciun de la e.GO Life
23.12.2018
        
Distribuie acest articol!   

Inca dinainte de inaugurarea fabricii e.GO Mobile din Aachen si primul drive test cu micutul e.GO Life electric, am pastrat o corespondenta stransa cu echipa condusa de profesorul Günther Schuh.

Am primit vesti bune, invitatia la targul de electromobilitate eMove 360 de la München, dar si mai putin bune, legate de amanarea inceperii productiei si a livrarilor pentru primul model electric de oras, e.GO Life.

Amanarea cu patru luni, ne-a pus pe ganduri daca sa asteptam, sau sa trecem in tabara Sono Motors, pentru testele cu un automobil electric de oras. Dar cum nici Sono Motors nu poate livra primul lor model mai repede de sfarsitul anului 2019, am ramas in asteptarea buburuzei de la Aachen. Iata ce ne scrie de Sarbatori:

Draga e.GO – Fan,

Ce an extraordinar a fost 2018!

In februarie am fost pentru prima oara la Carnavalul din Mainz, in martie am primit vizita presedintelui Germaniei si cea a oficialitatilor din NRW (Nord Rhein Westfallen), insotiti de o multime de reporteri.

Pentru mine s-au deschis trei „magazine Pop-Up” si in iulie am organizat o sarbatoare uriasa pentru inaugurarea fabricii.

Am fost la doua targuri majore, unde am cunoscut multi oameni simpatici si numeroase ziare si reviste au scris despre mine.

Dar a fost si un an greu. In ultimele luni am mai fost verificat o data pana in cele mai mici detalii si a trebuit sa merg prin zapada in Scandinavia, sa depasesc numeroase obstacole si sa imi tin respiratia sub apa. Din pacate, cateva din suratele mele au trebuit sa participe la crash test.

Dar parintii mei sunt foarte multumiti cu mine, asa ca ma bucur de pe acum de anul viitor. 2019 este in sfarsit anul cand voi avea voie sa merg pe strada si cand voi gasi un camin, la oamenii care ma asteapta si se vor bucura impreuna cu mine.

Va multumesc pentru rabdare si fidelitate si va doresc Sabatori fericite si un start cat mai bun in 2019,

Al tau e.GO Life

Cum am putea sa nu-l asteptam pe micutul de la Aachen in flota noastra electrica, dupa asa un mesaj de suflet?

db

Mesajul original in limba germana:

Lieber e.GO-Fan,

das war ein aufregendes Jahr 2018!

Im Februar war ich zum ersten Mal Karneval feiern, im März besuchten mich der Bundespräsident, der NRW-Ministerpräsident und ganz viele Reporter. Für mich eröffneten drei Pop-Up Stores und wir haben ein riesiges Sommerfest zur Werkseröffnung gefeiert.

Wir waren auf zwei großen Messen, bei denen ich neue nette Menschen kennenlernen konnte und viele Zeitungen und Magazine haben über mich geschrieben.

Aber es war auch anstrengend. In den letzten Monaten wurde ich nochmal auf Herz und Nieren geprüft: Ich musste in den Schnee nach Skandinavien, Hindernisse überwinden und habe unter Wasser die Luft angehalten. Leider mussten ein paar meiner Geschwister auch zu Crashtests.

Aber meine Entwickler sind sehr zufrieden mit mir und so freue ich mich auf das spannende nächste Jahr.
2019 ist das Jahr, in dem ich endlich auf die Straße und in ein neues Zuhause komme, zu all den Leuten, die sich auf mich freuen.

In diesem Sinne danke ich für eure Treue, wünsche frohe Festtage und einen guten Start in das Jahr 2019.

Euer e.GO Life

Distribuie acest articol!