BMW M5 (2020) - facelift discret
18.06.2020
        
Distribuie acest articol!   

La câteva săptămâni după prezentarea oficială a Seriei 5 în versiune revizuită, a sosit momentul ca și M5 să beneficieze de un ușor facelift.

Cele mai importante retușuri de la exterior vizează grupurile optice, semnătura luminoasă și parașocurile. M5 are, de asemenea, un kit de design specific, care include finisajul negru lucios la calandru, carcasele oglinzilor retrovizoare, în jurul prizelor de aer și la difuzorul spate.

La bord, noutățile se rezumă la instrumentarul digital, combinat cu un display central a cărui diagonală poate ajunge până la 12,3 inch.

În schimb, nu există noutăți în privința motorizării – același V8 de 4,4 litri biturbo, de 600 CP (respectiv 625 CP pentru varianta Competition). BMW anunță totuși un șasiu revizuit și noi amortizoare, împrumutate de la M8 Gran Coupe. Rezultatul: o manevrabilitate îmbunătățită, completată de un confort superior.

Cu transmisia automată Steptronic în opt trepte și tracțiunea integrală M xDrive (care include și un mod cu două roți motrice), performanțele rămân neschimbate: accelerație 0-100 km/h în 3,3 secunde, 0-200 km/h în 10,8 secunde și viteză maximă limitată la 250 km/h (305 km/h, opțional).

Distribuie acest articol!