Noul Mercedes Clasa S (2020), primele imagini cu interiorul
16.08.2020
        
Distribuie acest articol!   

Procesul de prezentare oficială a noului Mercedes Clasa S începe cu primele imagini din interiorul acestei limuzine de lux, care este vârful de gamă al reputatului constructor german. După cum se poate vedea din galeria foto de mai jos, sunt multe schmbări, iar atenția acordată pasagerilor de pe bancheta spate este mult mai mare, comparativ cu generația precedentă.

Noua generație Clasa S va fi dezvăluită oficial pe 2 septembrie 2020. Cum data lansării este aproape, comunicarea Mercedes pe acest subiect se intensifică. Campania este complexă, pe măsura importanței acestui model, o adevărată vitrină tehnologică pentru Daimler și o referință pentru clasa sa, la nivel global.

Planșa de bord este minimalistă și integrează prizele de aer și două dintre cele cinci ecrane tactile existente în habitaclu – cel pentru instrumentarul de bord și imensul display central de infotainment, cu diagonala de 12,8 inch. Celelalte trei ecrane sunt dispuse în spate, unul central, pe cotieră, iar celelalte pe tetierele scaunelor din față.

Este evident faptul că îmbunătățirea confortului pentru locurile din spate a fost unul din principalele obiective, la proiectarea interiorului. Toate funcțiile vor putea fi setate independent, de către pasagerii din spate, fie că este vorba de climatizare, muzică sau afișaj. Iar ampatamentul uriaș, de 3,2 metri, conferă noi standarde în privința spațiului avut la dispoziție, de către ocupanții locurilor din spate.

Distribuie acest articol!