Despre Noi
        
Știm că sunt numeroși iubitori ai automobilului, de la profesioniștii din industrie, până la entuziaștii modelelor clasice ori pasionații de motorsport sau tehnologii inovatoare. Ne adresăm lor și dorim să împărtășim cu ei cele mai relevante noutăți din lumea auto.

Acesta este motivul pentru care am creat, în 2008, magazinul online 24auto.ro, specializat în știri auto. De atunci, mii de articole și-au găsit loc pe această pagină web sau pe conturile noastre de socializare online, în lucrări tipărite sau în colaborări cu alte publicații ori entități din domeniul auto.

Suținem cultura automobilistică, încercăm să ne păstrăm echidistanța și deazgreăm partizanatul. Rolul nostru este doar de a informa și cultiva, așa cum trebuie să fie presa care se vrea profesionistă și credibilă. O facem din plăcere, singurul nostru interes financiar fiind susținerea acestui demers.


Echipa

Adrian Junc (Imaginative)
concept grafic

Alex Ursulescu
colaborator

Andrei Firoiu (Net Interaction)
suport tehnic

Cristina Pătruț
traduceri

Dan Boboescu (electromobilitate.com)
consultant electromobilitate

Eugen Cocea
editor coordonator

Harald Singer (Infin R&D)
suport tehnic

Mihaela Popescu
traduceri

Nina Cocea
suport tehnic


Contact

24auto.ro este un proiect online inițiat și coordonat de Eugen Cocea

Publisher:
Ecart Media SRL Timișoara
Str. N. Ilieșu nr. 6

Puteti intra in contact cu noi la urmatoarea adresa e-mail: info@24auto.ro
(pentru sugestii, recomandari, trimitere de informari profesionale, comunicate, subiecte editoriale, publicitate, promovare)

De asemenea ne puteti contacta telefonic:

+40-722-400.444

Opiniile exprimate în textele publicate aparţin autorilor si nu reprezintă punctele de vedere ale redacției 24auto.ro. Autorii îşi asumă întreaga responsabilitate pentru ideile exprimate.