Skoda Octavia 4 - primele schite de design
17.10.2019
        
Distribuie acest articol!   

In asteptatea prezentarii oficiale a celei de-a patra generatii moderne Octavia, moment programat pe 11 noiembrie 2019, la Praga, Skoda Auto a dat publicitatii primele schite oficiale cu aceasta noutate. Cel mai bine vandut model de la Skoda adopta noul limbaj de design al marcii si afiseaza, mai mult ca niciodata, ceea ce constructorul ceh numeste ”atractie emotionala”.

Cele doua schite oficiale ne da ocazia sa ne formam o idee asupra aspectului exterior general al noului model, care reuseste sa combine in mod inspirat dimensiunile compacte cu spatiul interior generos.

Octavia 4 are un profil fluid, alungit, cu pavilionul plonjat spre spate, in stilul unui coupé. Se remarca noua secțiune frontala distinctiva, inrudita cu cea de la Scala, si grupurile optice posterioare cu elemente ”cristal”.

Skoda spera sa continue povestea de succes a acestui model familial, de departe cel mai bine vandut din gama. Lansata initial in urma cu 60 de ani, Octavia este un autentic model de volum, care s-a vandut pana in prezent in peste 6,5 milioane de unitati.

Distribuie acest articol!