Ford B-Max, prezentat la Mobile World Congress
01.03.2012
        
Distribuie acest articol!   

Ford a prezentat noul mini-MPV B-Bax la Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress 2012. Premiera noului model in cadrul unui eveniment major pentru industria de telefonie mobila se explica prin faptul ca este primul Ford pentru piata europeana dotat cu SYNC, noul sistem de conectivitate imbarcata al marcii.

La anumite nivele de dotare, SYNC va fi oferit in dotarea standard. In SUA, acest sistem echipeaza deja 4 milioane de automobile. In coordonare cu un GPS, sistemul va fi folosit si pentru apelurile automate in caz de urgenta. Dezvoltat in cooperare cu EENA (European Emergency Number Association), sistemul i-a adus lui Ford trofeul  Global Mobile Award 2012, pentru cea mai buna inovatie mobila pentru autovehicule, la Barcelona. In completarea SYNC, Ford a adaptat pentru Europa si sistemul AppLink, folosit deja in America de Nord. Marele atu al acestuia este comanda vocala.

Cat despre B-Max, noul monovolum de dimensiuni mici ce urmeaza sa fie fabricat la Craiova, el va fi prezentat oficial peste cateva zile, la Salonul de la Geneva. Atunci vom afla si toate detaliile tehnice, precum si preturile MPV-ului care se incadreaza in segmentul B, unde il va inlocui pe vechiul Fusion.

Distribuie acest articol!