Opel ADAM cucereste capitala modei
15.08.2012
        
Distribuie acest articol!   

Opel a anuntat intr-un comunicat de presa ca a ales capitala modei, Paris, pentru lansarea internationala a noului model ADAM. In cadrul „Mondial de l’Automobile” (29 septembrie – 14 octombrie 2012), potentialul nelimitat de personalizare al modernului ADAM va fi prezentat pentru prima data in direct, in fata publicului. Vizitatorii salonului vor putea admira o colectie vasta de modele ADAM, ce reprezinta doar cateva dintre numeroasele combinatii de dotari, elemente de decor, jante si combinatii personalizare unice.

La „Mondial de l’Automobile”, cel mai popular salon auto din lume, sunt asteptati peste 1,5 milioane de vizitatori. Practic fiecare isi va putea crea propriul autovehicul ADAM unic, personalizandu-l pe baza numeroaselor combinatii posibile. Iar cei care nu pot ajunge la Paris, vor avea sansa de a-si personaliza noul Opel ADAM chiar de la ei de acasa, cu ajutorul noului configurator online, ce va fi lansat la data premierei mondiale, pe pagina de internet opel.com si tot atunci vor fi anuntate si preturile.

In diferite puncte ale standului Opel cu o suprafata de 2.014 mp vor fi montate mai multe ecrane interactive, care le vor permite vizitatorilor sa exploreze toate posibilitatile de personalizare, inclusiv noul sistem infotainment My Media aflat la bordul noului ADAM. Cu ajutorul sistemului My Media, smartphone-ul proprietarului este integrat in autovehicul si, astfel, aplicatiile online pot fi accesate din habitaclu. ADAM este singurul autovehicul din segmentul sau echipat cu un sistem ce permite conectarea atat a smartphone-urilor cu sistem de operare Apple iOS, cat si a celor cu Android.

Avand o lungime de aproape 3,70 m, noul autoturism sic si agil de la Opel este perfect pentru traficul urban. Spre deosebire de alte modele concurente, Opel ADAM iese in evidenta printr-un aspect modern si indraznet, avand la baza designul retro. Acoperisul „plutitor” uimitor si unic, este deconectat de caroserie, permitand o combinatie unica de doua nuante.

In interior, modelul Opel ADAM poate transporta pana la patru persoane, care se vor bucura de o atmosfera specifica autovehiculelor din clasa premium si de un spatiu generos, neobisnuit pentru un autovehicul de dimensiuni mici.

Vizitatorii „Mondial de l’Automobile” vor putea descoperi inovatiile modelului ADAM, ce introduce o abordare completa noua in materie de niveluri de echipare. In loc sa aleaga intre nivelurile de echipare deja cunoscute, modelul Opel ADAM le ofera clientilor posibilitatea de a alege intre cele trei stari de spirit sau lumi extrem de individualizate: JAM este neconventional, la moda si plin de culoare, GLAM ofera o configuratie eleganta, rafinata si sofisticata, iar SLAM ii atrage pe cei cu o atitudine energica si sportiva. 

Modelul Opel ADAM va fi disponibil pentru inceput cu trei motoare pe benzina eficiente (1,2 litri de 70 CP, 1,4 litri de 87 CP si 1,4 litri de 100 CP). Toate sistemele de propulsie sunt disponibile cu pachetul tehnologic ecoFLEX, inclusiv sistemul Start/Stop, ce permite reducerea consumului de carburant.

Distribuie acest articol!