Primele imagini cu Dacia Logan II si Sandero II
17.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Presa franceza a publicat primele imagini cu noile modele Dacia, care vor inlocui in gama actualele generatii Logan si Sandero. Premiera oficiala a noilor modele, denumite generic Logan II si Sandero II, este programata la finele acestei luni, la Salonul Auto de la Paris. Pana la momentul oficial, imaginile fac, iata, ocolul lumii, pe internet.

A doua generatie Sandero adopta noul design Dacia, inaugurat pe Lodgy, si va avea habitaclul complet redesenat. La capitolul motorizari, noutatea atat pentru Logan II, cat si pentru Sandero II, o reprezinta motorul pe benzina de 0,9 litri turbo, in 3 cilindri, de 90 CP. Alte motorizari sunt cele cunoscute, de 1,2 litri (75 CP) pe benzina motor aspirat, si turbodiesel de 1,5 litri dCi, in doua versiuni de putere (75 CP si 90 CP).

Partea frontala de la noua generatie Sandero va fi foarte apropiata cu cea de la inlocuitorul modelului Logan. Al doilea sedan Dacia din noua era Renault isi face debutul la opt ani dupa aparitia primului Logan si preia elemente de design de la Duster si Lodgy. Pastreaza caracteristicile de-acum cunoscute, fiind o berlina spatioasa si robusta. In plus, adopta tehnologii de generatie noua, precum sistemul MediaNav cu ecran de 7 inch, existent deja la Lodgy.

In asteptarea noutatilor oficiale, care vor fi difuzate cu ocazia Salonului Auto de la Paris, va recomadam sa vizionati galeria foto de mai jos, cu cele doua modele.

Distribuie acest articol!