Suzuki Grand Vitara, la al doilea facelift
14.09.2012
        
Distribuie acest articol!   

Suzuki a prezentat SUV-ul sau Grand Vitara cu un usor lifting, cu ocazia Salonului Auto de la Moscova. Primul model Grand Vitara si-a facut intrarea pe piata europeana in 1998, la un an dupa lansarea pe plan mondial. Actuala generatie s-a lansat in 2005, iar in 2008 a trecut printr-un prim facelift.

SUV-ul compact de la Suzuki a primit acum un calandru nou, cu nervuri cromate, precum si parasocuri redesenate. Oglinzile retrovizoare exterioare au integrat luminile de semnalizare, iar jantele de aluminiu sunt disponibile cu modele noi, pe 17 sau 18 inch.

Bineinteles, operatiunea de facelift se aplica la ambele versiuni constructive, cu 3 si cu 5 usi. De asemenea, revizuirile au vizat si interiorul. Astfel, si-au facut aparitia mai multe elemente cu finisaje gri, stil aluminiu, care confera o nota ceva mai sportiva atmosferei de la bord.

Din punct de vedere tehnic, trebuie remarcata folosirea unor materiale noi, mai usoare cu circa 10%. In ceea ce priveste motorizarile, nu sunt noutati, cel mai interesant agregat fiind cel de 1,9 litri si 129 CP, de origine Renault.

Distribuie acest articol!