Skoda Rapid Spaceback, dezvaluit accidental
06.06.2013
        
Distribuie acest articol!   

Asa cum s-a intamplat la finele anului trecut, cu noua Octavia RS, Skoda a gafat din nou, publicand intr-una din zilele trecute configuratorul online pentru viitorul model Rapid Spaceback. De aceasta data a fost vorba de pagina de internet Skoda din Olanda, care ne-a dezvaluit in avanpremiera versiunea break a compactei Rapid.

Dupa cum se poate observa, arhitectura este foarte apropiata de cea a binecunoscutului Audi A3 Sportback, de unde si denumirea de Spaceback – de retinut, totusi, ca nu exista confirmarea oficiala pentru acest nume.

Dupa cum se stie, Rapid utilizeaza platforma tehnica alungita de la Polo, cu cateva elemente imprumutate de la MQB, noua platforma a Grupului VW, pe care s-au construit deja compactele Volkswagen Golf, Audi A3, Skoda Octavia si SEAT Leon.

Pentru moment nu exista informatii tehnice oficiale, dar este de asteptat ca motorizarile sa fie identice cu cele de la versiunea sedan. Mai multe vom sti, cu siguranta, la toamna, cand va fi prezentat oficial Rapid Spaceback, cel mai probabil in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Foto: autoforum.cz

Distribuie acest articol!