Noul Suzuki Vitara, in Romania de la 14.100 euro cu TVA
11.03.2015
        
Distribuie acest articol!   

Inca de la lansarea pe piata in 1988, modelul Suzuki Vitara si-a castigat aprecierea cu un design stilat, prin dimensiunile compacte si performante bune atat on-road cat si off-road. Acum, la peste 25 de ani de la debutul acestui model legendar, noul Vitara vine cu o abordare proaspata a segmentului SUV compact si cu numeroase imbunatatiri la toate capitolele.

Disponibil in Romania de la 1 aprilie, noul Suzuki Vitara are dimensiuni mai compacte, un design puternic, si dispune, in optiuni, de sistemul inovator de tractiune integrala ALLGRIP.  De asemenea, noul Suzuki Vitara este echipat in standard cu sapte airbag-uri, inclusiv pentru genunchi in zona soferului, siguranta pasagerilor fiind unul din principalele aspecte de care s-a tinut cont la dezvoltarea noului model.

Iata si preturile pentru Romania, in functie de versiune (cu TVA):
Vitara  COOL (2WD) – 14.100 euro
Vitara COOL (ALLGRIP) – 15.800 euro
Vitara PASSION (2WD) – 15.600 euro
Vitara  PASSION (ALLGRIP) – 17.300 euro
Vitara SPIRIT (2WD) – 17.700 euro
Vitara  SPIRIT DDIS (2WD) – 20.000 euro
Vitara SPIRIT (ALLGRIP) – 19.400 euro
Vitara  SPIRIT DDIS (ALLGRIP) – 22.000 euro
Vitara LUXUS (ALLGRIP) – 20.400 euro
Vitara LUXUS  DDIS (ALLGRIP) – 23.000 euro

Inca din faza de dezvoltare, noul Vitara a fost conceput pentru a-i permite clientului sa-si personalizez acest model in functie de necesitatile personale. Acum, noul Vitara este disponibil in sase culori de caroserie, dar si cu opt combinatii bi-ton. Atat interiorul, cat si exteriorul beneficiaza de numeroase optiuni de personalizare, iar pachetele Urban sau Rugged ofera o nota distincta suplimentara. Pachetul Urban include eleron hayon tip sport, bandouri laterale cromate, ornamente proiectoare ceata cromate, iar pachetul Rugged vine cu scuturi de protectie de mari dimensiuni integrate in parasocurile fata si spate, bandouri laterale extinse de culoare neagra, ornamente proiectoare ceata de culoare neagra si protectie zona incarcare portbagaj. Cele doua pachete sunt disponibile pe echiparile Passion, Spirit si Luxus.

Noul Suzuki Vitara este disponibil cu doua motorizari: 1,6 litri benzina si 1,6 DDiS. Ambele motorizari au 120 CP si un cuplu de 156 Nm, respectiv 320 Nm. Si in ceea ce priveste emisiile de noxe, noul Vitara se remarca prin valori foarte mici. Emisiile de CO2 pentru motorul pe benzina (2WD) cu cutie de viteze manuala sunt de 123g/km, iar cu tractiune integrala (ALLGRIP) sunt de 130g/km. In versiunea de motorizare DDiS, emisiile sunt de doar 106g/km (2WD) si 111g/km (ALLGRIP).

O mare parte din echipamentele de siguranta sunt disponibile in standard inca de pe nivelul de echipare Cool. Noul Suzuki VItara ofera o lista completa de echipamente de siguranta activa si pasiva: airbag-uri frontale, airbag-uri laterale, airbag genunchi, ABS + EBD, ESP, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, funcţie de asistare la franare, sistem de asistenta la pornirea din rampa (HILL HOLD CONTROL), geamuri fata electrice, aer conditionat, sistem Auto Start & Stop motor, oglinzi retrovizoare reglabile electric, cu degivrare. Noul SUV compact in cinci usi va fi disponibil la vanzare in Romania incepand cu 1 aprilie 2015.

Mai multe detalii despre disponibilitate si preturi, la RS Sara Motors, tel. 0256-201.050, e-mail: office@saragrup.ro.

Distribuie acest articol!